Pazar’da sessiz protesto

Okul çıkışında bulunan ağaca maskelerini asarak, “artık son bulsun” mesajı veren Ortaokul öğrencilerinin bu protestosu caddeden geçenlerin dikkatini çekti.

ÖZEL HABER 24.10.2021 16:18:52 100 0
Pazar’da sessiz protesto

Okul çıkışında bulunan iki ağaca maskelerini asarak “artık son bulsun” mesajı veren Ortaokul öğrencilerinin bu protestosu caddeden geçenlerin dikkatini çekti.

Pazar Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu’nun bulunduğu Kirazlık Mahallesi ile Zafer Mahallesi yolu üzerinde, okulun çıkış kapısında bulunan 2 ağaca asılan maskeler vatandaşlar tarafından ilgi odağı oldu.

Bugün, sabah saatlerinde Kirazlık Mahallesi Katori mevkiinden inen vatandaşlar, okul kapısında ilginç bir görüntü ile karşılaştılar.

Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu’nun arka bahçesi çıkış kapısı önünde bulunan ağaca asılan çok sayıda Maskenin dikkatini çektiğini söyleyen vatandaş, ”Muhtemelen genç öğrencilerimiz çok sıkıldılar ve  sessiz protestosunun bir an önce sona ermesini istiyorlar. Ne kadar zorluk çektiklerini bu şekilde duyurmak zorunda kaldılar. Okul bahçesinde beden dersinde bile sabah ilçeye giderken görüyorum, maske takmak zorunda kalan öğrenciler de, artık bu PANDEMİ olayından dolayı çok sıkıntılar çekiyor. Umuyorum ki, bu hastalık bir an önce biter ve eski sağlıklı günlerimize hep birlikte döneriz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI