Pazar Kaymakamı Akın Muhtarlarla yemekte buluştu

Pazar Kaymakamı Akın Muhtarlarla yemekte buluştu

ÖZEL HABER 20.10.2022 11:31:30 97 0
Pazar Kaymakamı Akın Muhtarlarla yemekte buluştu

PAZAR-19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle dün ilçenin demokrasi meydanında tören düzenlendi.

Muhtarlar derneği başkanı Ali Rıza Avcı’nın çelenk sunumu ve muhtarlara hitabetinden sonra ilçe kaymakamlığına ziyaret edildi. Burada Kaymakam Mustafa Akın ile buluşan Köy ve Mahalle Muhtarları daha sonra Pazar Öğretmenevinde yemekte biraraya geldiler.

KAYMAKAM AKIN MUHTARLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Pazar Kaymakamı Akın kendilerini ziyaret eden muhtarlarla bir süre sohbet etti.Ardından ise öğretmenevinde düzenlenen yemekte konuşma yaparak muhtarlara teşekkür etti.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada “ İlçemiz Mahalle ve Köy Muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Sayın Kaymakamımız Mustafa AKIN’ı makamında ziyaret ettiler. Uzun sohbetin ardından Kaymakamımız Sayın AKIN, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

ÖĞRETMENEVİNDE YEMEK PROGRAMI

Pazar Öğretmenevinde muhtarlarımızın onuruna düzenlenen yemek programına Sayın Kaymakamımız Mustafa AKIN, Belediye Başkanı Ahmet BASA, İlçe Jandarma Komutan Vekili Asb. Üçvş. Ergün ÖZEN, İl Genel Meclis üyeleri Recep ÜST, Rasim ÇORBACI, Ömer HOCAOĞLU, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem KILIÇ, Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza AVCI ve muhtarlarımız katıldı.

Kaymakam AKIN,” ilçemize vermiş oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek görev yapan tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutlayarak çalışmalarında başarılar, hayatlarında sağlık ve mutluluklar diledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI