TSO’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, Hopa ve Kemalpaşa Milli Eğitim Müdürlükleri ile tüm okullardaki 625 öğrenciye eğitime destek amacıyla kırtasiye malzemesi dağıtımını gerçekleştirdi.

OTOMOBİL 7.10.2021 11:41:16 98 0
TSO’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Cengiz ve beraberindeki heyet orta eğitim öğrencilerine eğitime destek amacıyla kırtasiye malzemesi dağıtımını gerçekleştirdi.

Hopa ve Kemalpaşa Milli Eğitim Müdürlükleri ile tüm okullardaki 625 öğrenciye ulaşıldı. Milli Eğitim Müdürleri ile örnek seçilen okullar ziyaret edilerek dağıtım gerçekleştirildi. Diğer okullara verilecek kırtasiye malzemeleri Milli Eğitim müdürlüklerine dağıtılmak üzere teslim edildi. Beraberinde 15 Temmuz Anaokulu ziyaret edilerek öğrenciler hakkında bilgi alındı.

Hopa heyetinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Aslan, Öğretmen Mecit Aydemir, Hopa TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Aydemir, Meclis üyesi İsmet Başar, Mehmet Akif Ersoy Okul Müdürü Hasan Vedat Yılmaz ve öğretmenler yer aldı.

Kemalpaşa heyetinde, Hopa TSO Meclis Üyelileri Arif Lokumcu, İsmet Başar ve Aydın Tatar, Köprücü İlköğretim Okul Müdürü Ümit Gökçelik ve öğretmenler yer aldı.

Daha sonra heyet, Öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI