BAŞKAN ARSLAN GÜRER, BÖLGE GAZETECİLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN ARSLAN GÜRER, BÖLGE GAZETECİLERİNİ AĞIRLADI

MEDYA 4.07.2019 11:52:52 90 0
BAŞKAN ARSLAN GÜRER, BÖLGE GAZETECİLERİNİ AĞIRLADI

Hayati Akbaş

BAYBURT-Bayburt Gazeteciler Cemiyetinin misafiri olarak Bayburt’a gelen Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, Tolga Gül Ve Orhan Sevinç’in de yer aldığı 50'ye yakın gazeteci Demirözü’nde tekne turu yaptı.

Demirözü'nde tarım arazilerinin sulanması için yapılan Demirözü Barajı'nın ilçe belediyesinin girişimleriyle turizme açılmasının ardından vatandaşların ilgisi artarak devam ediyor. Bölgenin en önemli turizm mekânlarından biri haline gelen Demirözü, hafta sonu Karadeniz Bölgesi Gazetecilerini ağırladı.

Diriliş’le baraj turu atan ve baraj etrafındaki otantik restoranda Bayburt alabalığının tadına bakan 50’ye yakın gazeteci Bayburt’ta unutamayacakları bir gün yaşadı. Hedef her geçen gün artıyor Demirözü Belediye Başkanı Aslan Gürer’de misafirleri ilçelerinde ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, “Geçen yıl 50 bin ile 80 bin arasında turist ağırladık. Bu yıl bunun iki katı ya da üç katı bir beklentimiz var. Baraj etrafında peyzaj çalışmalarına başladık. Eksik kalmış durumlar vardı onları düzenlemeye başladık. Sağlıklı bir şekilde bu çalışmalarımızı da tamamlayıp misafirlerimize en güzel hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise kenti ziyaret eden gazetecilerin ilçeye hayran kaldıklarını belirterek, “Demirözü Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten burası Bayburt için önemli turizm mekânlarından birisi ve bunu tüm Karadeniz'e tanıtma imkânı bulduk. Yaklaşık 2 bin rakımda tekne turu yapan gazeteci arkadaşlarımız da ilk defa bu kadar serin ve otantik bir ortamda tekneyle gezme imkânı buldu” dedi.

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen ise, belediyenin baraj etrafında yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek, Başkan Aslan Gürer’e yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti. Demirözü Kaymakamı Ömer Coşkun da programa katılarak ilçeye gelen tüm misafirlerle tek tek ilgilendi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI