AŞIRI YAĞIŞ HEYELANLARA NEDEN OLDU.

Karadeniz bölgesinin kıyı kesimlerini etkisi altına alan yağışlar özellikle Hopa’da şiddetini artırınca heyelanlara neden oldu.

MEDYA 5.10.2021 12:48:21 120 0
AŞIRI YAĞIŞ HEYELANLARA NEDEN OLDU.

Hayati Akbaş

HOPA-Karadeniz bölgesinin kıyı kesimlerini etkisi altına alan yağışlar özellikle Hopa’da şiddetini artırınca heyelanlara neden oldu.

Yağış öncesi tedbirlerini alan Hopa Belediyesi elindeki tüm imkanları ile mahallelerde oluşan heyelanları temizlemeye çalışarak ulaşıma açılması için seferber oldu.

Başkan Taner Ekmekçi yaptığı açıklamada aşırı yağış sonrası oluşan olumsuzluklara karşı koordineli şekilde çalışmalarına devam ettiklerini, bu kapsamda sürdürülen çalışmaların Cumhuriyet Mahallesi heyelan (dere ağzı tıkama ve yol kapanması), Kanlıdere heyelanlar ( Yol Kapanması ), Yukarı Kuledibi heyelan (Yol Kapanması ), M. Kuledibi Mah. Eski Artvin yolu heyelan (Yol Kapanması ), M. Kuledibi Mah. şehir içi Heyelan (Yol Kapanması ), Sugören Mah. Heyelan ( Yol Kapanması ) ve Ortahopa Mah. Heyelan (Yol Kapanması)’nda yoğunlaştıklarını ve kapanan yolların büyük bir kısmının da ulaşıma açılmasının sağlandığını söyledi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI