Yaşamak istiyorum yazarından Başkan Basa’ya ziyaret

Yaşamak İstiyorum kitabı yazarı İlahiyatçı Yazar Yusuf Kambur Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret etti.

KÜLTÜR 13.11.2014 11:31:44 218 2
Yaşamak istiyorum yazarından Başkan Basa’ya ziyaret
Rize Pazar'da görev yapan İmam-Hatip Yusuf KAMBUR ilk romanıyla yayın hayatına katılmış oldu.
Pazarlı din görevlisi Yusuf KAMBUR uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve gerçek bir hayat hikayesini konu edinen roman kitabını yayımlamayı gerçekleştirdikten sonra tanıtım amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlere devam ediyor.
Yazar Kambur” İlk eserim yayımlandı.Kamuoyunda ilgi gördü.Bu beni oldukça mutlu ediyor.Yeni eserler yazmaya da teşvik sağlıyor.Bu kapsamda sizlere eserimi tanıtmak ve bir adet hediye etmek için ziyaret yaptım” dedi.

Roman, Karadeniz insanının verdiği yaşam mücadelesini konu edinmekte. 400 sayfadan oluşan Romanın özellikle gençler arasında ilgi görüyor.

Başkan Basa” Bir yandan Diyanet camiasında camilerde yapmış olduğunuz vaaz ile her yaştaki kişileri irşat etmeye çalışırken, diğer yandan uzun ve sabır isteyen bir yola girdiniz. Yöremizden sizin gibi bazı değerli yazarlarımız yazdığı eserler ile gençlerin hayat yolculuğunda yaşayacak olduğu dert ve sıkıntılardan nasıl kurtulması gerektiğine yol göstererek yardımcı oluyorsunuz. Umarım bu eseriniz bir başlangıç olur. Ve yeni eserler eklenir. Böyle anlamlı ve değerli çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
Yalnız Adam
14.11.2014 11:18:13
başarı için sadece kaliteli işler ortaya koymak yetmiyor. kıymetli hocamıza önce diyanet teşkilatının ve sonra da tüm pazar yönetici ve sivil örgüt ve halkın sahip çıkması gerekiyor. başarılar diliyorum.

m.k
14.11.2014 14:04:28
tebrikler hocam, yavaş yavaş yükseliyorsun, umarım devamı gelir.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı