TSO’DAN KADIN KOOPERATİFİNE ZİYARET

Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı beraberinde Oda Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım olduğu halde S. S. Hopa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek üretim ve satışlar hakkında bilgi aldı.

KÜLTÜR 5.02.2022 10:59:55 47 0
TSO’DAN KADIN KOOPERATİFİNE ZİYARET

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa TSO Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı beraberinde Oda Genel Sekreteri Hamdi Yıldırım olduğu halde S. S. Hopa Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek üretim ve satışlar hakkında bilgi aldı.

Kooperatif temsilcileri ile yapılan istişarede Hopa Laz Böreği ve Hopa Hamsili Ekmeğinin tanıtım faaliyetlerinin etkinliği ve satışların artırılması hususlarında görüş alışverişi gerçekleştirildi. Coğrafi işaret tescilli iki ürününün tüketiciye ulaşabilmesi için mevcut satış noktalarının artırılması, ilçedeki kafe ve lokantalaralar görüşülerek tanıtım faaliyetleri yürütülmesi, sosyal medyanın etkin kullanılması ve ayrıca üretim yapılan yerde perakende satış yapılabilmesi için fiziki şartların oluşturulması hususunda istişarede bulunuldu.

Meclis Başkanı Gökhan Bıyıklı kuruluşunda bugüne kadar olduğu gibi kooperatifin başarıya ulaşması için gereken desteği sağlayacaklarını ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI