RİZELİ ÜNLÜ HUKUKÇU KARAAHMETOĞLU’NA TÜMBİFED’DEN ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

Kısa adı, TÜMBİFED olan Türkiye’nin en tanınmış Federasyonu, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu bu yıl ki, “Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri’ni görkemli bir törenle sahiplerine taktim etti.

KÜLTÜR 19.04.2021 14:04:54 35 0
RİZELİ ÜNLÜ HUKUKÇU KARAAHMETOĞLU’NA TÜMBİFED’DEN ÜSTÜN BAŞARI ÖDÜLÜ

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Kısa adı, TÜMBİFED olan Türkiye’nin en tanınmış Federasyonu, Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu bu yıl ki, “Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri’ni görkemli bir törenle sahiplerine taktim etti. Türkiye’nin tanınmış başarılı bürokrat, başarılı bilim insanı, başarılı iş insanı ve başarılı Sanatçılarının ödül aldığı törende, Medya alanında yapmış olduğu çalışmalarından dolayı, Akademi komisyonu tarafından yılın ”Kitap Ödülü ”ne, Rize Eski Baro Başkanı, Ç. Rizespor eski İkinci Başkanı, TFF Yönetim Kurulu ve Profesyonel Futbol eski Disiplin Kurulu Başkanı Avukat Hüseyin KARAAHMETOĞLU layık görülen isim oldu.

İki dönem, Rize Baro Başkanlığı yapan ve 17 yıl Çaykur Rizespor’da bir fiil başarılı yöneticiliği ve Türk Futbolunun birçok kademesinde yer aldıktan sonra, Türkiye Futbol Federasyonu YK Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde de bulundu.

İki yıl önce, “Sporda Irkçılık ve Ayrımcılık” adıyla yayımladığı, dünya sporunda ırkçılığın geldiği son nokta ve alınması gereken tedbirlerle birlikte alanında tek yazılmış kaynak eser olma özeliğini taşıyan kitabı yayımlandığında Türkiye genelinde bir hayli beğenilip yankı uyandırmıştı.

TÜMBİFED; Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonunun bu yıl düzenlemiş olduğu, Akademik Komisyon tarafından belirlenen bu yıl ki ödüllerden birisine layık görülen İstanbul’da tanınmış Rizeli Avukat Hüseyin KARAAHMETOĞLU ’un kaleme aldığı, “Sporda Irkçılık ve Ayrımcılık” kitabı üstün başarıyla ödüllendirildi. Av. KARAAHMETOĞLU’na, başarı ödülü çalışma ofisinde, Prof. Dr. Binnah Elif Yılmaz, Prof. Dr. Başak Solmaz ve Yönetici Ömer El tarafından taktim edildi.

Aralarında Rizeli ünlü Avukat Hüseyin Karaahmetoğlu ile birlikte, Cüneyt Arkın, Ahmet Hakan, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Hülya Koçyiğit, Mehmet Akif Ersoy, gibi alanında başarılı isimlerinde yer aldığı komisyon tarafından belirlenen kişiler, pandemi şartları nedeniyle tek tek ziyaret edilerek ödülleri kendilerine sunuldu. Kendi alanlarında uzman akademisyenlerden oluşan TÜMBİFED Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri Komisyonu'nun aylarca süren çalışmaları sonucu insanlık adına katkı sağlayan kişi ve kuruluşları ödüllendirdi.

Ödül töreni sonrası konuşan TÜMBİFED Genel Başkanı Mehmet HÜSREV, 'Pandemi kurallarından ötürü ödül törenimiz biraz gecikmeli oldu. Bugün de pandemi kurallarına uyarak, az katılımlı sanal ortam üzerinden ilgi ve alakası yüksek olan ve tarafsız bir tespit çalışması sonucunda ödül törenimizi gerçekleştirdik. Tarafsız tespit sonucu ödüllerini sahipleriyle buluşturduk. Gerçekleştirdiğimiz programla birlikte ödüller sahibini buldu. Bugün burada sadece proje yapmak için değil, önemli çalışmalara imza atan kişileri bir kez daha hatırlamak ve ödüllendirmek için buradaydık' diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI