Rizeli Gençten duygu dolu Şiir Kitabı

Rize’de Üniversiteye hazırlanan ve Amatör futbol oynayan Furkan Keskin’in 12 yaşından itibaren şiire olan ilgisi artarak devam ediyor.

KÜLTÜR 25.04.2016 08:50:58 25 1
Rizeli Gençten duygu dolu Şiir Kitabı
 İlk Şiir kitabı, “Denizyeli” ismiyle 65 şiirden oluşan ve Karina Yayınevinden çıkan şiir merakı ve ardından yayımladığı şiir kitabı ile ilgili konuşan, Furkan Keskin, “2006 yılından bu yana sevgi, aşk ve muhabbet temalı şiirlerimin çoğunluğu duygusal ağırlıklıdır” dedi.
 Keskin “Doğuştan oldukça duygusal bir fıtrata sahip olmam nedeniyle, henüz çocuk denilecek yaşta beynimde tasarladığım ve durgunlaştırdığım sözlerimi şiir olarak kaleme almaya başladım. Bu duygu ve sevgi karakterimi şiirle dile getirmek genç yaşta yaşam tarzımı şekillendirmeye başladı. Kendi çevremdeki insanların ve tüm insanlığın duygularına, sevgilerine, aşklarına, acılarına ve mutluklarına dokunan bir dille etrafımdaki arkadaşlarım ve çevrem şiirlerimi bir hayli beğenmeye başladılar. Şiirlilerim ağırlıklı olarak romantizm konulu lirik türünden oluşmaktadır. Şiirlerimin çoğunu sosyal medyada paylaşmaktayım.
Gerek arkadaş profilim de, gerekse sosyal medyada ki takipçilerimin şiirlerimi çok beğendiklerini ifade eden yüzlerce mesaj ve beğeniler almaktayım. Bu beğeniler beni şiir yazmaya daha da çok sevk ederek, şiirde ahenk ögeleri ve unsurları üzerinde eğitimimi yoğunlaştırmış bulunmaktayım. Bu yaşıma kadar yazmış olduğum şiirlerimi, Şubat 2016’da Denizyeli ismiyle Karina yayınevin tarafından basımını gerçekleştirmiş oldum. Bu ilk şiir kitabımda bana katkı ve desteklerini esirgemeyen, İsmail Hakkı Keskin, Niyazı keski ve İlker Yaman’a bu haber vesilesiyle bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” Sözleriyle açıklamalarını tamamladı.
 HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
    

Anahtar Kelimeler:
Fatmanur uzun
14.11.2016 16:31:14
Bende şim di kitap çıkartıcam desdeklerinizi bekliyorum

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI