RİZE, EMİTT TURİZM FUARINDA YERİNİ ALDI

Emitt organizasyonluğunda bu yıl 22’incisi düzenlenen ve Türkiye’den 81 ilin yanı sıra 70’in üzerinde farklı ülkelerden 4 bin 500 sektör temsilcisinin katılımı ile gerçekleşen Uluslararası Emitt Fuarının açılışı İstanbul Beyl

KÜLTÜR 26.01.2018 07:48:47 24 0
RİZE, EMİTT TURİZM FUARINDA YERİNİ ALDI

Rize’den, Rize Belediyesi, Rize Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret Borsası’nın katıldığı Uluslararası Emitt Fuarı, İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında tanıtıma başladı.


Fuarın açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.


Açılışın ardından Vali Bektaş ve Başkan Kasap, Rize standında misafirleri ağırlayarak şehrin yöresel ürünlerinden oluşan hediyelerini takdim etti.


TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türk Hava Yolları Genel Müdürü, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Bilal Ekşi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Rize standını ziyaret etti. Başkan Kasap tarafından ziyaret edenlere hediyeler takdim edildi.
Rize’nin turizm alanları, yöresel gıda ürünleri ve kendine özgü mimarisi oluşturulan stantta ziyaretçilere tanıtıldı.


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Uluslar arası böylesine büyük bir turizm atmosferinde Rize’mizin sıcaklığını, misafirperverliğini, doğal güzelliklerini tanıtmayı amaçlıyoruz. Turizmde tanıtım süreklilik arz etmektedir. Rize olarak uluslar arası boyuttaki fuarlarda yerimizi alıyoruz. ” diye konuştu.
Emitt Turizm Fuarı 28 Ocak tarihine kadar İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında ziyaretçilere açık olacak.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı