PLAJ VOLEYBOL TURNUVASINA HAZIRLANIYOR

Hopa’da 22-24 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 2022 Tvf Pro Beach Tour Hopa Plaj Voleybolu Türkiye Kupası Etabı hazırlıklarında sona gelindi.

KÜLTÜR 19.07.2022 11:42:35 88 0
PLAJ VOLEYBOL TURNUVASINA HAZIRLANIYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kültür Sanat ve Deniz Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve TVF Türkiye turnuvası etapları içinde yerini alan TVF Pro Beach Tour 2022 Plaj Voleybolu Türkiye Kupası Etabı hazırlık çalışmalarında sona gelindi.

Milli Voleybolcu İbrahim Dağıstanlı ’nın katkıları ile yıllar önce startı verilen Plaj Voleybolu heyecanı zamanla TVF Resmi prosedürü içinde yer alarak Türkiye etabının da önemli bir ayağı oldu.

Pandemi nedeniyle bir süre ara verilen Plaj Voleybolu heyecanı bu yılda yine Hopa Kültür ve Sanat Festivali etkinlik takvimi içinde yer alarak 22-24 Temmuz tarihleri arasında Festival arenada yapılacak.

Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi’nin de destek ve katkıları ile düzenlenecek olan Turnuvada erkeklerde 12 ve kadınlarda da 8 takım yer alıyor. Toplam 60 bin TL ödüllü Turnuvanın bu yıl ana sponsorluğunu Kocaman Denizcilik (Kadir Kocaman) ve HOPAPORT yaparken, Dominoos Pizza, LOVA yatak, DOĞTAŞ Mobilya ve Ayder Su’da festival sponsorları arasında bulunuyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI