Pazar Ziraat Odasından yeni bir Proje

Pazar Ziraat Odasından yeni bir Proje

KÜLTÜR 26.02.2020 13:11:56 29 0
Pazar Ziraat Odasından yeni bir Proje

PAZAR, Ziraat Odası olarak birçok yeni projelere öncülük eden Pazar Ziraat Odası bu kez farklı bir projeye imza atıyor.

Program yapımcısı Erol Kılıç, Pazar Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek burada başkan Nurettin İnce ile ilgili Proje hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Nurettin İnce, Tarımsal ve Hayvancılık faaliyetlerini ekrana taşıyacağız. Bununla birlikte Pazar tanınmış bir ilçe ama bu yönüyle de kamuoyunda daha da tanınmasını sağlayacağız. Çok güzel bir program olacaktır. İzlemenizi tavsiye derim” diyerek programla ilgili bilgiler verdi.

İnce,Pazar İlçemizin tanıtım faaliyetlerine bugüne kadar olduğu gibi bugün ve bugünden sonra da katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Tarımsal ve Hayvansal Faaliyetlerimiz ile ilgili ÇİFTÇİ TV tarafından çekimi yapılacak programa sahada destek vereceğiz. Bu çalışmalarımızla birlikte Pazarımızı ulusal alanda tanıtımına da katkı sağlamış olacağız” dedi.

Çiftçi Tv program yapımcısı Erol Kılıç proje ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Çiftçi TV 'Bizim Köy programcısı' yapımcısı olarak Pazarımızı, güzel Pazarımızı, Çay’ın başkentini ulusal ve uluslararası camiaya tanıtmak istiyoruz. Pazar doğal güzellikleri yanında tarihi güzellikleri de olan bir ilçemizdir. Biz farklı bir boyutu burada ele alıp Pazar'da tarım ve hayvancılığı program olarak yayımlayacağız' diyerek Tv çekimi ile ilgili bilgiler verdi. 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI