İDDİALI BAŞLAMIŞTI

Konusuyla ve Karadeniz`in eşsiz görüntüleriyle izleyicileri ekran başına bağlayan `Benim İçin Üzülme` dizisi sona mı eriyor?

KÜLTÜR 16.01.2014 16:39:39 16 0
İDDİALI BAŞLAMIŞTI
Karadeniz`de bu tür bir dizinin ilk kez çekilmesi ve ilgi ile izlenmesi ardından kanal değiştiren Benim İçin Üzülme dizisine geçtiğimiz günlerde bölge halkından tepki gelmişti. Yöre halkını doğru yansıtmadığı ve dizide çarpık ilişkilerin hat safa da olması yüzünden ayaklanan ve protestolar yapan yöre insanının tepkisi haberlere de konu oldu. Ardından dizide yaşanan ayrılıklar ve konuların bir birine dolanması, diziden ayrılan karakterlerin bir anda ortadan yok olması sonrasında dizi son bölümlerinin çekildiği bilgisi alındı. Bu hafta ki bölümde Harun karakterinin ağır şekilde yaralanması ardından diziden ayrılabileceği konuşuluyor.

Son bölümlerde neler olacağını izleyiciler merakla beklerken daha önce diziden sessiz sedasız ayrılan Orhan karakterinin bir anda yok olmasına kimse akıl sır erdiremedi. Neden diziden ayrıldığı ve yerine hiç bir karakterin geçmemesi de ilginç bir şekilde yorumlandı. Ayrıca Sinan karakterininde hapse düştükten sonra diziden ayrıldığı bilgisi alındı. Onunda ismi dizide konuşuluyor fakat görüntüsü verilmiyor. Bu olumsuzlukların çoğalması ve gelen tepkiler ardından dizinin final yapacağı ve bölgeden ayrılacağı konuşuluyor.Lazhaber 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı