“HER ŞEY YOLUNDAYMIŞ GİBİ” RİZE'DE

“HER ŞEY YOLUNDAYMIŞ GİBİ” 15 - 16 MART 2022 SAAT : 20:00 İSMAİL KAHRAMAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

KÜLTÜR 11.03.2022 13:13:34 110 0
“HER ŞEY YOLUNDAYMIŞ GİBİ” RİZE

İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde Mart ayının ikinci oyunu 15-16 Mart 2022 Salı ve Çarşamba akşamları İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “HER ŞEY YOLUNDAYMIŞ GİBİ” adlı oyun olacak.

Neil LaBute’nin eseri olan oyunu çeviren Ekin Tunçay Turan yönetmeni ise Dilek Güven.

Amerikalı yazar Neil LaBute’un modern zaman ikili ilişkileri üzerine çarpıcı yaklaşımlarla kaleme aldığı üç kısa oyunu Ölüler Diyarı, Bir Mutluluk Anı ve Karmakarışık bir araya gelerek “Her Şey Yolundaymış Gibi” başlığıyla sizlerle buluşuyor. Karmakarışık insan ruhunun ikili ilişkilerdeki akıl almaz yansımalarını gözler önüne seren bu üç kısa oyun, yaşadıkları ilişkinin sorumluluğunu almaktan kaçan çiftleri, ölümcül bir hesaplaşmaya taşıyor. İzlerken “iyi ki benim başıma gelmedi bu yaşananlar” diyerek kendinizi güvende hissedebilir ve “zaten hep başkalarının başına gelir bunlar” düşüncesiyle büyük bir yanılgıya düşebilirsiniz.

Oyunun biletleri İsmail Kahraman Kültür Merkezi Bilet Satış Gişesinden temin edilebilir. Tüm sanat severlerin maske-mesafe-temizlik kurallarına riayet etmesi önemle rica olunur.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI