Her dalda ödül verildi.

Pazarlı öğrencilere ödülleri düzenlenen törenle verildi

KÜLTÜR 31.05.2014 19:07:51 33 0
Her dalda ödül verildi.
RAMAZAN YILDIRIM
Pazar’da 2013-14 Öğretim yılında il ve bölge düzeyinde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri RTE Üniversitesi Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Kültür Salonu’nda düzenlenen törenle verildi.

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan’ın da katıldığı program, Atatürk Lisesi öğrencilerinden Aziz Aykanat’ın ‘Gönül gurbet ele varma’ adlı türküyü seslendirmesiyle başladı.

Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’nda il birincisi olan Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri; Mesut Fıstık, Ahmet Büyükbaş, Bekirhan Tonyalı, Ender Özçelik, Yusuf Bak, Caner Yıldız, Halit Ensar Bilici, Emirhan Yurtseven, Ömer Faruk Sevinç, Abdül Emin Albayrak, Elsevet Tonyalı ve İbrahim Gerdan, Küçük Erkekler Futbol Turnuvası’nda il 3’üncüsü olan Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencileri; Fatih Baran Tan, Oğulcan Niyazi Noyan, Soner Okay, Can Bilici, Furkan Dural, Sabri Can Navdar, Burak Şalap, Umut Öztürk, Umutcan Acun, Utku Tan, Burhan Kurt ve Bahadır Samet Önder, Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası’nda il 3’üncüsü olan Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencileri; Eray Aydoğan, Ergül Çiçekler, Cemil Can Aydil, Kamil Kösoğlu, Barış Kılıç, Ceyhun Sarı, Berkay Hiçyılmaz, Beytullah Çokokumuş, Hüseyin Dervişoğlu ve Ali Faik Yaprak’a ödüllerini Kaymakam Selçuk Aslan verdi.

TOKİ Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Bektaş Şahinbaş, Necip Fazıl Kısakürek’in Sakarya Türküsü adlı şiirini okumasının ardından, Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası’nda il birinciliğini elde eden Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencileri; Ecem Partici, Sudenaz Çakır, Beyzanur Aşık, Yaren Bul, Gözde Naiboğlu, Aylin Hasançebioğlu, Esra Memoğlu, Sıdal Bilaloğlu, Esra Üst, Nisa Ferah, Bircan Çulpan ve Derya Kandemir, Yıldız Kızlar Basketbol Turnuvasında İl 2’ncisi olan Ahmet Tahtakılıç Ortaokulu öğrencileri; Bahar Kılıç, Çağla Kurt, Bedia Aykar, İncenur İncebayrak, İkbal Olukman, Ezgi Şahinbaş, Selin Haberal, Beyzanur Nebioğlu, Selanay Haberal, Selma Çoruhlu ve İrem Şişman’a da ödülleri, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç tarafından verildi.


TOKİ Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Ayçegül Bak, ‘Hatırla Sevgili’ adlı şarkıyı seslendirdikten sonra Atletizm 1000 metrede il biricisi olan İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Muhammet Ruşen Çoruhlu ve yine Atletizm 100 metrede il 3’üncülüğünü elde eden İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi İbrahim Gerdan, Atletizm 3 bin metrede il 3’üncüsü olan İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Mehmet İnci, Atletizm 100 metrede il 3’üncüsü olan Pazar Anadolu İmam Hatip Lisesi 10. sınıf öğrencisi Ömer Çatan’a da İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük tarafından ödülleri verildi.

Program diğer branşlarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle devam etti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI