HEPSİ DE GEREKLİ

Çamlıhemşin'de bir evin önüne asılan bayraklar güldürürken düşündürüyor.

KÜLTÜR 17.01.2014 08:16:16 16 0
HEPSİ DE GEREKLİ

CEMİL KUS'un haberi....

Çamlıhemşin ilçesine bağlı Dikkaya Köyü'nde bir evin önüne asılan bayraklar güldürürken düşündürüyor.

İlçeye bağlı Dikkaya Köyü'nde ikamet eden Niyazi Karaman evine astığı üç partinin bayrağı dikkat çekti. Karaman Astığı bayraklara SEVDAM, RÜYAM, DEVAM ve İHTİYAÇ yazılarını yazarak adeta günümüz Türkiyesinin portresini ortaya çıkardı.

Türk Bayrağına ''SEVDAM'' , Ak Parti Bayrağına ''DEVAM'' ,Mhp Bayrağına ''RÜYAM'' ve Chp bayrağına ise ''İHTİYAÇ'' yazılarını yazarak evinin önüne astı. Bu olayı gören köylüler asılan üç partinin bayrağını yakından baktıklarında üzerinde yazan yazılara yorum yapmadan geçemezken''Valla Helal Olsun Niyazi beye, ülkemizin gerçeklerini ortaya koydu. Ülkesinden , davasından ve partisinden vazgeçmediğini dile getirdi. Demekki partiden çok vatana hizmetin önemli olduğunun mesajını vermiş.'' diyerek tebrik etti.

Niyazi Karaman '' Benim için önce vatan sonra parti görüşü. Yıllarca Mhp'liyim ve Ak Partiye oyumu veriyorum. Vatanımız adına yaptığı başarılı çalışmalarını beğendiğim için devam diyerek oyumu tekrar Ak partiye vermeyi düşünüyorum. Chpye ise böyle bir muhalefetin bu ülkede lazım olduğunu düşündüğüm için ihtiyaç dedim.'' dedi.
















 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI