Hasat sonu şenliği düzenlendi.

Hopa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin ‘Kooperatifimize Sahip Çıkalım’ şiarıyla düzenlemiş olduğu Hasat sonu şenliği düzenlendi. Etkinliğe Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu’da katıldı.

KÜLTÜR 26.10.2021 17:25:08 37 0
Hasat sonu şenliği düzenlendi.

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin ‘Kooperatifimize Sahip Çıkalım’ şiarıyla düzenlemiş olduğu Hasat sonu şenliği düzenlendi.

Hopa Tarımsal Kalkındırma Kooperatifinin Kemalpaşa’da bulunan kendine ait Çay fabrikası bahçesinde düzenlenen etkinliğe Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, çeşitli STÖ Başkanları ve kooperatif üyesi çay üreticileri etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğin sürpriz ismi ise Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu oldu.

Kooperatif Başkanı Harun Vayiç tüm konuklara şenliklerine “hoş geldiniz “dedi. Vayiç kooperatifi olarak çay sezonunda yaptıkları çalışmalardan kesitler anlatarak, Hopa ve Kemalpaşalı üreticilerle kooperatiflerine sahip çıktıkları için teşekkür etti.

Hopa ve Kemalpaşa Belediye Başkanları da kooperatife sahip çıkma anlamında ellerinden gelen destekleri verdikleri ve ziyaret ettikleri yerlerde ve katıldıkları fuar ve tanıtım günlerinde ilçelerinin tanıtımının yanında Hopa çay ve örnek kooperatifçilik konusunda gösterilen hassasiyeti dile getirdiklerini sözlerinde ifade ettiler.

Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu’da Tunceli ve Ovacık’ta kooperatifçilik deneyimlerinden kesitler aktararak, Hopa Kooperatifi ile dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Hopa Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin “Kooperatifimize Sahip Çıkalım” şiarıyla düzenlemiş olduğu Hasat sonu şenliğinde yerel sanatçılar da sahne aldı ve ardından Hopa Kültür ve Sanat Evi Çocuk Korosu gösterilerini sundular.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI