DEKAN ŞİMŞEK’İN, “15 TEMMUZ’UN ADI ENS..T DARBE” KİTABI ÇIKTI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı, yazar Prof.Dr. Şaban Şimşek’in, Bizim Kitapevi tarafından basımı, Barış kitapevi tarafından da dağıtımı gerçekleşen 7’ıncı kitabı “15 Temmuz’un adı, Ens..t Darbe “ i

KÜLTÜR 27.07.2017 07:16:19 62 0
DEKAN ŞİMŞEK’İN, “15 TEMMUZ’UN ADI ENS..T DARBE” KİTABI ÇIKTI

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Çok ses getireceği anlaşılan, “15 Temmuz’un adı: ”ENS..T” DARBE” isimli kitabı ile ilgili, gazeteci-yazar B.Ali Kavalcı’ya konuşan, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı, yazar Prof.Dr. Şaban ŞİMŞEK; “Okuyanlar bilir, ulusal bir gazetede yazmış olduğum haftalık makalelerden oluşan kitaplarıma, içlerine genellikle en değerli gördüğümü öne çıkararak bir ad veririm. “Ak Partinin Ölçü İle İmtihanı”, Kart, Kurt, Kürt” ve “Mankurtlaşan Türkiye” isimli daha önceki kitaplarımın ismi gibi.

Bu kitabın adı da öyle olacak, o meşum darbe girişiminin adını taşıyacaktı.

Bu bağlamda 28 Temmuz 2016, 4 ve 11 Ağustos 2016’da yayımlanan dizi makalenin başlığı olan, “Darbenin Adını Koydum; Ensest Darbe” de tabiri caiz ise, ”cuk” diye oturacaktı. Ama gelin görün ki özelliklede okumuş kesimim mutaassıp arkadaşlar,”ensest” kelimesini ahlaka pek mugayir buldular ve ısrarla başka bir isim vermemi önerdiler.

“Mesela?” dediğimde ise, “Adil Darbe”, “Pis Darbe”, “Çirkin Darbe”, “Alçak Darbe”, “Şerefsiz Darbe” vb. şeyler söylediler! Sanki darbenin adı olmayanı, pis olmayanı, çirkin olmayanı, alçak olmayanı, şerefsiz olmayanı varmış ya da olurmuş gibi. 15 Temmuzda, yıllardır aynı çatı altında yaşadığımız, suyumuzu ekmeğimizi paylaştığımız, beraber sevinip, beraber ağladığımız kardeşlerimiz(!) bize, yanı kendi annelerine, babalarına, kardeşlerine, akrabalarına, komşularına, silah arkadaşlarına, vatana, millete, bayrağa, devlete, siyasal sisteme, TBMM’ne, Cumhurbaşkanına, kısaca öz değerlerimizin tümüne tecavüz etmeye kalkıştı.

Tıpkı, Darwin’den mülhem diğer tüm duygu, düşünce, akıl ve vicdanı melekelerini kaybedip cinsel şehveti tek düşünce, amaç haline getirmiş şifa bulmaz klinik vaka psikopatlar gibi. Bu sebeple bu kalkışmaya en çok yakışan isim, kelime iğrenç de olsa, “Ensest Darbe”, darbecilerin ön adları da ”tecavüzcü” dür. Bu sebeple FETO (F.G) bulundu ve 1970’lerin başından itibaren, A’dan Z’ye her türlü destek verilerek piyasaya sürüldü” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı