ÇAYDOSKTAN BEŞTE BEŞ PROJE

ÇAYDOSKTAN BEŞTE BEŞ PROJE

KÜLTÜR 3.09.2019 15:02:30 118 0
ÇAYDOSKTAN BEŞTE BEŞ PROJE

ÇAYELİ-Rize ilinde faaliyet gösteren ve birçok projeye imza atan Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) Hibe projelerine bir yenisini ekleyerek bu alanda beşinci projesini kazandı.

Çayeli Doğa Sporları Kulübü tarafından Projesi yazılan ve Çayeli Kaymakamlığı işbirliğinde, İçişleri Bakanlığı Sicil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğüne sunulan Projemiz ‘’MAVİ YEŞİL’’ kabul oldu.

Rize Sivil Toplumla İlişkiler Müdür vekili Yaşar YILDIZ ve Çaydosk Başkanı Adem KÖSE, Genel Sekreter Muhammet ÇAKIR, Yönetim kurulu üyesi Rıdvan SERBESTOĞLU Arasında Proje protokolü imzalandı.

Çayeli ilçesindeki i gençlerin sosyal hayata entegreleri, kişisel becerilerinin artırılması teknoloji bağımlılığı ve Madde bağımlılığı hakkında bilinçlendirme eğitimleri ve seminerlerinin yapılacağı, doğada kamp eğitimleri ile gençlerin doğa ile bağlarının güçlenerek, doğada birtakım arama kurtarma, dağcılık eğitimlerinin yapılarak bilinçli insanların oluşturulması hedeflenen projede ayrıca şehir dışında gençlerle kamp ve eğitim etkinlikleri yapılacaktır. Daha birçok faaliyetin yer aldığı proje 15 Eylül'de tam kapasite faaliyetlerine başlayacaktır.

Çaydosktan yapılan açıklamada Projenin gerçekleşmesinde katkı sunan ekip arkadaşlarımıza, bizlere destek verenlere bir kez daha teşekkür ederiz şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI