Bu Panel'de Ortadoğu ele alınacak

Karadeniz Düşünce ve Araştırma Merkezi (KADAM) düzenlediği panelde Ortadoğu’nun dünü, bugünü ve yarınını masaya yatırıyor.

KÜLTÜR 16.05.2014 13:06:58 16 0
Bu Panel
Ramazan Bursa
Karadeniz Düşünce ve Araştırma Merkezi’nin (KADAM) tertip ettiği “Ortadoğu’nun Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu panele İhvan Türkiye Temsilcisi ve RNN Türkiye Direktörü Ahmed Yusuf, Anadolu Ajansı Arapça Yayınlar Koordinatörü Turan Kışlakçı ve Seta’dan Araştırmacı Can Acun konuşmacı olarak katılacak.

Moderatörlüğünü Karadeniz Düşünce ve Araştırma Merkezi (KADAM) Başkanı Abdulgani Bozkurt’un yapacağı panelde Ortadoğu üç başlık altında ele alınacak.

Panele konuşmacı olarak katılacak olan Anadolu Ajansı Arapça Yayınlar Koordinatörü Turan Kışlakçı “Arap Baharı ve Medya” , Seta’dan Araştırmacı Can Acun “Devrimden Darbeye Mısır”, RNN Türkiye Direktörü Ahmed Yusuf ise “İhvan ve Mısır’ın Geleceği” başlıkları altında sunumlarını yapacaklar.

Karadeniz Düşünce ve Araştırma Merkezi’nin (KADAM) düzenlediği “Ortadoğu’nun Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu panel 20 Mayıs 2014 Salı günü saat 15:00’da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda yapılacak.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI