BAŞKAN ‘DAN BAKANA LAZ BÖREĞİ İKRAMI

Ak parti Arhavi ilçe Başkanı Remzi Gedik ilçenin sorunlarını temel sorunlarına çare bulmak için gittiği Anakara'da ziyaretlerde bulundu.

KÜLTÜR 27.10.2021 17:53:43 33 0
BAŞKAN ‘DAN BAKANA LAZ BÖREĞİ İKRAMI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ- Ak parti Arhavi ilçe Başkanı Remzi Gedik ilçenin sorunlarını temel sorunlarına çare bulmak için gittiği Anakarada ziyaretlerde bulundu.

22 Temmuz da Arhavi de yaşanan sel felaketinde devletin tüm imkânlarını seferber ederek yaraların sarılmasında başta cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla seferber olan hükümet kısa sürede ilçede yaşanan afetin izlerini silmiş, mağdur olan vatandaşlara destek olmuştu.

Arhavi Akparti İlçe başkanı Remzi Gedik, Ankara ziyaretinde ilk önce Artvin Milletvekili Av. Ertunç Erkan Balta ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret ederek özel hazırlatmış olduğu Laz böreğini kendisine ikram etti. Başkan Gedik, İlçelerinde yaşanan afet sonrası yaraların sarılmasında koordineli bir çalışma göstererek afetin izlerinin silinmesinde verdiği destekten dolayı Arhavi halkı adına Bakan Soylu ’ya teşekkür etti. Laz Böreğinin bölgeye has özel hazırlanan bir tatlı olduğunu ifade etti.

Bakan Süleyman Soylu, Başkan Remzi Gedik’e nazik düşüncelerini için teşekkür ederek, ellerinden gelen tüm imkânları Arhavi için seferber ettiklerini ifade etti. Bakan Soylu Laz Böreğinin tadına bakarak, daha öncede bölge ziyaretlerimde tadına bakmıştım bu da çok leziz olmuş, yapanların ellerine sağlık. Arhavi halkına benden çok selam söyleyin. İlk fırsatta o güzel ve şirin ilçeye geniş zaman ayırarak tekrar geleceğim” dedi.

Başkan Gedik ikinci ziyaretini de yine Milletvekili Av. Ertunç Erkan Balta ile birlikte daha sonra sel felaketinde büyük hasar gören şehir içme suyu şebekesinin kısa zamanda onarılmasını sağlayan İller Bankası A.Ş. Genel Müdürü Yusuf Büyük’ü makamında ziyaret ederek verdiği destek ve katkılardan dolayı Arhavi halkı adına teşekkürlerini ilettiler

Genel Müdür Büyük görevlerinin halka hizmet olduğunu ifade ederek kendilerinin böylesi afetlere karşı her zaman hazır olduklarını ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI