Bakan EKER'yarın gelip av sezonunu açacak!

Açılışlarda VİRA BİSMİLLAH'demek için geliyor!

KÜLTÜR 30.08.2013 16:46:46 8 0
Bakan EKER



GIDA, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker, 2013-2014 Su Ürünleri Av Suzonu açılışını yapmak üzere yarın Trabzon’a geliyor.

Bakan Eker, Yoroz Balıkçı Barınağı’nda düzenlenecek olan törende balıkçılarla birlikte ‘Vira Bismillah’ diyecek. Trabzon Vali Yardımcısı Abrurrahman Koçoğlu, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş, İl Müdür Yardımcısı Süleyman Boz ile birlikte Çarşıbaşı İlçesi’nde su ürünleri işleme tesislerinden KOPTUR, AKERKO ve Fener Köyü’ndeki Yoroz Balıkçı Barınağı’nı ziyaret etti.

Ziyarette, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı M.Mehdi Eker’in katılımıyla gerçekleşecek olan 2013-2014 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni hazırlıkları yerinde incelendi.

Ayrıca Çarşıbaşı ilçesinde bulunan Türkiye’de tek Dünya’da da ilk sıralarda olan insan tüketimine yönelik balık yağı üretim fabrikası KOPTUR tesislerinde de incelemelerde bulunuldu.

Bakan Eker’in yarın sabah Trabzon Havalimanı’na ineceği, önce valilik ziyareti yapacağı öğle saatlerinde ise Yoroz’daki törene katılıp ardından Trabzon Belediyesi’ni ziyaret programının ardından Meydan Parkı’nda vatandaşlarla sohbet edeceği öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı