8.Şubesini görkemle açtı.

Rize’de bu yılın başında kurulan, Biriz Bakkallar Birliğinin 8’cı Şubesi Gülbahar Mahallesinde görkemli bir açılışla hizmete girdi.

KÜLTÜR 21.12.2013 15:38:38 33 0
8.Şubesini görkemle açtı.

Açılışa kurdelesi, Biriz Bakkallar Birliği Başkanı Cemil Karaoğlu, Yeşilay Cemiyeti Rize Başkanı B.Ali Kavalcı ve Yardımcısı Ahmet Arslan, Risiad Şubesi Genel Sekreteri Vedat Durmaz, Rize Bakkallar Odası Başkan Yardımcısı Ömer Bilgin, Risiad Yönetim Kurulu üyesi Seyfullah Pakkan ile çok sayıda toptancı şirketlerinin sahipleri, yöneticileri ve Gülbahar mahallesi de ikamet eden vatandaşlar katıldılar.

 

Açılışta konuşan Biriz Bakkallar Birliği Başkanı Cemil Karaoğlu,”Hedefimiz güzel şehrimizde bulunan ulusal marketlerin vermiş oldukları ekonomik ve sosyal zararları en aza indirmektir. Bakkallarımız ülkemizin asırlık bir kültürünün eserleridirler. Mutlak yaşamalıdırlar.

Biz bir aileyiz sloganıyla, birlik olarak şehrimizin genelinde yılladır hizmet veren bakkallarımızı çağımızın mağazacılık sistemi konseptine uygun haline getiriyoruz. Artık biriz bakkallar birliği olarak birliğimizin bünyesindeki bakkallara toptan alımlar gerçekleştiriyoruz. Birliğimiz üyesi bakkallarımız da 4 bin âdete yakın ürün seçeneği bulunmaktadır. 8’cı şubesini şehrimizin en kalabalık tarihi mahallesi gülbaharda hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Şehrimizdeki mevcut bakkallarımız bu sitemimize dâhil olmak isterseler birliğimize müracaat edebilirler.
“diye konuştu. Açılışta davetlilere ve katılımcılar çeşitli ikramlarda ve çocuklara ise oyuncaklar hediye edildi.

 

Haber: Bayram Ali Kavalcı 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı