RTEÜ'de Bilim ve Sanat Etkinlikleri Düzenlendi

RTEÜ'de Bilim ve Sanat Etkinlikleri Düzenlendi

KULTUR-SANAT 15.05.2018 07:43:44 34 0
RTEÜ

RİZE-Üniversite Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından “Yıl Sunu Bahar Şenliği Bilim ve Sanat Etkinlikleri” düzenlendi.

Üniversite Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin TAN, Öğr. Gör. Bilal BEKAR, Öğr. Gör. Burcu ERGÜN, Öğr. Gör. Melike Nur UZUNOĞLU, Öğr. Gör. Semra TOPÇU, Öğr. Gör. Tuba CAN ve Öğr. Gör. Yıldız GENÇ’in koordinatörlüğünde Mekatronik, Geleneksel El Sanatları ve Mobilya Bölümü öğrencilerin eserlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Sergide, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih İSLAMOĞLU ile Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN açılış konuşması gerçekleştirdi.

İSLAMOĞLU, eserlerini sergileyen öğrencileri tebrik ederek, “ Okulumuzdan almış olduğunuz bilgi ve tecrübelerle mezun olduktan sonraki hayatınızda da mesleğinizi en iyi şekilde yapacağınıza inancım tamdır.” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN ise bir yıl boyunca çalışarak eserlerini ortaya koyan öğrencileri tebrik ederek, “Öğrencilerimiz hocalarının da desteğiyle ilgi alanları ve becerilerine göre kendilerini yetiştirerek eserlerini ortaya koymuşlar. Biz gelecek yıllarda daha da zengin, geliştirilmiş eserlerin yer aldığı sergiler açmayı temenni ediyoruz. Emeği geçen tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Rektör Karaman ve ziyaretçiler sergi alanını gezerek öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldılar.

Etkinliğin sonunda, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen turnuvada 1. olan İnşaat Teknolojisi Programı öğrencilerine Rektör  KARAMAN, 2. olan Yapı Denetimi Programı öğrencilerine Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih İSLAMOĞLU ve 3. olan Makine Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerine Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER madalyalarını takdim etti.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI