Rizeli İmamlar bu Kez Pazar için kamera karşısına geçtiler

Rizeli İmamlar ilk kliplerini Uzungöl’de 2.kliplerini Fırtına Vadisinde ve 3.kliplerini ise doğdukları, büyüdükleri ve görev yaptıkları Pazar ilçesinde çektiler.

KULTUR-SANAT 24.12.2020 19:26:28 41 0
Rizeli İmamlar bu Kez Pazar için kamera karşısına geçtiler

Rize’de İmam Hatip olarak görev yapan Mustafa Bölükbaş ve Hasan Çatlıoğlu yörenin tanıtımı ve ilahi müziğin genç kuşaklara sevdirilmesi amacıyla 3.Kliplerinin çekimini yaptılar

Rizeli İmamlar İlk kliplerini Uzungöl’de 2.kliplerini Fırtına Vadisinde ve 3.kliplerini ise doğdukları, büyüdükleri ve görev yaptıkları Pazar ilçesinde çektiler.

Rize’nin Pazar İlçesinde İmam Hatip olarak görev yapan Mustafa Bölükbaş ve Hasan Çatlıoğlu ilçede birçok ortak projeyi birlikte gerçekleştiriyorlar.

Seslerinin güzel olmasını fırsat bilen Bölükbaş ve Çatlıoğlu, bu avantajlarını kullanarak, KLİP çekmeye karar verdiklerini söylediler

İlk klipimizi Uzungöl’de, ikinci klipimizi Doğu Karadeniz'de Rize-Çamlıhemşin ilçesini içine alan akarsularımızdan birisi olan Fırtına deresi, Kaçkar dağlarının Karadeniz'e bakan yamaçlarındaki derelerin birleşmesi ile oluşan ve bu yörede bulunan Yaylaların tanıtımı için çektiklerini dile getiren Bölükbaş ve Çatlıoğlu, “ ‘Her Şey Pazar için ilçemiz İçin’ adı altında bir proje hazırladık. 1 aylık bir çalışmada böyle güzel bir klip ortaya çıktı” dediler.

Klipin temel hedefinin Pazar ilçemizi tanıtmak olduğunu söyleyen Bölükbaş ve Çatlıoğlu, “Burada amacımız bölgemizin değişik yerlerini tanıtmaktı, bunu sosyal medyada, basında paylaşarak Pazarımızı tanıtmayı hedefledik bunu da gerçekleştirdik” dediler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı