İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Şavşat Belediyesi’nin katkıları ile KYB Medya tarafından sahneye konulan Pinokyo ve 1 Delinin Hatıra Defteri oyunları Şavşatlılardan tam not aldı.

KULTUR-SANAT 7.10.2022 13:14:27 39 0
İZLEYİCİLERDEN TAM NOT ALDI

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-Şavşat Belediyesi’nin katkıları ile KYB Medya tarafından sahneye konulan Pinokyo ve 1 Delinin Hatıra Defteri oyunları Şavşatlılardan tam not aldı.

Şavşat Belediyesi’nin katkıları ile Ankara Çocuk Tiyatrosu ve KYB Medya tarafından sahneye konulan çocuklara ve büyüklere olmak üzere iki ayrı oyun sahnelendi.

Pinokyo Oyununa Çocuklar Yoğun İlgi Gösterdi

Şavşat Çocuk Belediyesi’nin katkıları ile Ankara Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından oynanan Pinokyo adlı oyuna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve sosyal sorumluluk projeleri ile ön plana çıkan Şavşat Çocuk Belediyesi, bu kez kültürel etkinlik düzenleyerek yine tam not aldı.

1 Delinin Hatıra Defteri Dikkatle İzlendi

KYB Medya Oyuncuları Yiğitcan Yüksel ve Taha Berk Torun tarafından oynanan 1 Delinin Hatıra Defteri tiyatro oyunu izleyiciler tarafından dikkatle izlendi.

Tiyatro oyunu öncesinde konuşma yapan Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar: “Kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında hazırlanan tiyatro oyununu sizlerle buluşturmanın onuru ve gururuyla programa katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, sizleri en içten duygularla selamlıyorum.

Sizlere yaşanabilir şehir hazırlamak için yatırım hizmetleri kapsamında alt yapı, üst yapı ve doğalgaz problemleriyle uğraşırken, kültüre, sanata, sosyal faaliyetlere ziyadesiyle yer veremedik. İmkânlar ölçüsünde bundan sonra sanatsal, kültürel ve sosyal faaliyetlere daha çok zaman ayırma ve sizlerle bir araya gelme hedefindeyiz.

Çünkü bir kentin yaşam kalitesini sağlayan faktörlerin en başında gelen kültür, sanat ve sosyal faaliyetler bireyler arasındaki ilişkileri, iletişimi artırarak sosyal ilişkileri pozitif yönde düzenler ve geliştirir.

Bugün gündüz seansında Pinokyo isimli oyunu bugünün ortağı, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla buluşturduk. Çok mutluyuz. Çocuklarımız ve tüm Şavşat halkı için bundan sonra düzenleyeceğimiz etkinliklerimizde ve sağlıklı günlerde yeniden buluşma temennisiyle, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor iyi seyirler diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından sahnelenene oyun sonrası izleyiciler. oyuncularla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI