Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

2021 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında “Kuru Meyveli Atıştırmalıklar Üretim Atölye Projesi” adlı projesi Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

KULTUR-SANAT 2.11.2021 13:51:29 61 0
Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-2021 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında “Kuru Meyveli Atıştırmalıklar Üretim Atölye Projesi” adlı projesi Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Proje kabulü sonrasında Belediye Başkanı Eyüp Aytekin imzaları attı. İmzalamaya DOKA Birim Başkanı Hacı Salih Şahin refakat etti.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin,” Yusufeli Belediyesi bu projenin % 51 ortağıdır. Diğer ortaklarımız ve DOKA işbirliği ile hayata geçirilecek olan Kuru Meyveli Atıştırmalıklar Üretim Atölyesi’nin yeni Yusufeli’nin tarımsal üretiminin geliştirilmesi ile birlikte önemli bir tesis olmasını bekliyoruz. Bu bağlamda Keçevet bölgesinde kurulacak olan bir tesis ile Yeni Yusufeli Meyve Bahçelerinde üretilecek olan meyveleri ve vatandaşlarımızın ilimizin her yerinde ürettikleri meyveleri atölyemizde değerlendirerek Artvin ve Yusufeli ekonomisine katkı sağlamayı umut ediyoruz. Projemize desteklerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’na ve çok önemli katkı ve destekleri olan Sayın Milletvekilimiz Erkan Balta ile Sayın Valimiz Yılmaz Doruk beye teşekkür ediyorum.” dedi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI