Gelecek Bizimdir...

Ülkemizde ve dünyada geleceğin turizmi,değişim,dönüşüm,çeşitlilik vizyon çizen,strateji belirleyen, öngörü,planlama,ekolojik ve hikayeleri üzerinde kurgulanacak. 
Turizm faaliyetleri; Güçlü, üreten, satan,markalar çıkaran, insanların küresel düşünce, ortak akıl,entelektüel bakış açısı ile düşünmesini sağlayan, iş olanağı yaratan,bulunduğu bölge, yöre ve ülkeyi çekim merkezi yapan ve toplumsal yaşamın her aşamaşına katkı ve vizyon sunan bir endüstridir. 

Dünyada yaşanan ekonomik, sosyal,siyasal,kültürel ve askeri aklınıza gelebilecek her türlü krizin çıkış noktasıdır Turizm..
Turizm,para kazanılacak bir yatırım aracı değil, statik ve dinamik yaşamın ta kendisidir.Doğal,tarihi ve kültürel varlıkları, gastronomi, sağlık, spor, kongre ve yaşam kültürü ile alternatif ve ekolojik turizmin bütün çeşitlerinin yapılacağı bir bölge olan yöremiz, olağanüstü imkânlara sahiptir. 
Bu imkanları koruyup, geliştirip geleceğe taşımalıyız. Bu model üzerinde kurguladığımız turizm faaliyetleri ile binlerce genç insanımıza iş olanağı sağlayarak yöre ve ülke ekonomisine milyonlarca dolar döviz girdisi kazandırabiliriz.O bakımdan karamsar değil,ümitvar olmalıyız. Hızlı ve birlikte hareket edebilirsek, gelecek bizimdir.

Çünkü; Yöremizin kalkınma ve çıkış noktası Alternatif turizm, yayla, kongre, spor,sağlık ve termal turizmi ile kış turizmidir


Turizmde, gelecek bizimdir

Turizmde,gelecek bizimdir

Ali Akyıldız

22.03.2024 16:25:00

892