TSO Başkanı Çakır Ankara’da

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır biz dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

İNSAN 12.04.2023 10:43:54 95 0
TSO Başkanı Çakır Ankara’da

PAZAR-Pazar Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Çakır biz dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

TOOB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile görüştü.

Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır Ankara ziyareti kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret ederek ekonomik konular başta olmak üzere Pazar ilçesi hakkında da görüşmelerde bulundu.

BANKA KREDİLERİ

Görüşmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Pazar TSO Başkanı Neşet Çakır şunları söyledi. “Esnafın sıkıntılarının birinci sebebi Banka Kredileridir. Bu konunun bir şekilde aşılması gerekir.”

Hisarcıklıoğlu “konunun yeni açılacak paketlerle çözüleceğini ifade etti.

K BELGELERİ

Şoför esnafının sıkıntısı olan (K) belgelerinde yaşanan sorunların çözülmesini isteyen Başkan Çakır’a Hisarcıklıoğlu “ bakanla görüşerek bilgi vereceğini ifade etti.

AZERBAYCAN’DA KALAN PAZARLI OTOBÜSLERİN SORUNU

Başkan Çakır, 2019 yılından bu yana Azerbaycan’a giden ve orada COVİT 19 döneminden bugüne kadar cezalı olarak tutularak 36 bin tl ceza kesilen Pazar ilçesinde faaliyet gösteren otobüs firmasına ait 2 otobüsün cezalarının kaldırılıp serbest bırakılmasını TOOB Başkanına iletti.

Başkan Hisarcıklıoğlu konuyu yakından takip edeceğini ve gelişmeleri kendisiyle paylaşacağını söyledi.

TOOG ARACIN PAZAR’A VERİLMESİ

Başkan Çakır Türkiye’nin öz malı TOOG araçtan birini de bedeli mukabilinde Pazar’da görmek istediğini söyleyince TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu “tamam başkan” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı