RİZELİ GENÇLER GENÇLİK KAMPINDA BULUŞTU

Rize Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları (Genç RİDEF) tarafından ilki bu sene düzenlenen ‘Rizeli Gençler Gençlik Kampı'nda Buluşuyor’ programı, Ankara’daki Rizeli gençleri Ankara'nın Pursaklar ilçesinde biraraya getirdi.

İNSAN 24.05.2022 12:49:10 72 0
RİZELİ GENÇLER GENÇLİK KAMPINDA BULUŞTU
Program'da Karadenizli sanatçılar Nurettin Gürdal, Özlem Üngör, Gürkan Avşar ve Çağrı Cihan sahne alırken gençler ve misafirler tulum-horon eşliğinde doyasıya eğlendi. Program boyunca Kızılay'ın Kan Bağış birimi de hazır olarak beklerken katılımcılar kan bağışında bulundu.

Bu tarz etkinliklerin devam edeceğini ve Ankara'daki hiçbir genci yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Genç RİDEF Başkanı Aziz Can Karaömeroğlu şöyle dedi: '' Rizeli olmaktan onur duyuyorum. Rizeli bir ekip ile böyle etkinlikleri yapmak, Rizeli öğrencileri bir nebze olsun memleketlerindeymiş gibi hissettirmek beni çok mutlu ediyor. Daha önce söylediğim gibi hiçbir Rizeli genç Ankara'da yalnız değildir ve asla yalnız kalmayacaktır. Genç Kızılay ekibine ve Gençlik Kollarımıza çok teşekkür ederim, onlar iyi ki varlar. ''


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI