KURA SONUÇLARINI AÇIKLANDI

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünün Engelli ve Eski Hükümlü/TMY İşçi Alımı Noter Kurası Sonuçları ve Belge Teslim Süresi İlanı açıklandı.

İNSAN 29.01.2023 10:35:08 52 0
KURA SONUÇLARINI AÇIKLANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Orman Bölge Müdürlüğünün Engelli ve Eski Hükümlü/TMY İşçi Alımı Noter Kurası Sonuçları ve Belge Teslim Süresi İlanı açıklandı.

Artvin Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Bölge Müdürlüğümüze bağlı işyerlerinde istihdam edilecek olan İşçi adaylarına ait Kura çekimi 25.01.2023 Çarşamba günü saat 10.00 da Noter huzurunda Yeni Mahalle Stat Sokak No: 21 08000 Merkez/Artvin adresinde çekilmiş olup, işyerlerimiz için Asıl ve Yedek Listeler Ek’te yayınlanmıştır.

Ek' te yer alan Engelli İşçi (Büro İşçisi), Eski Hükümlü/TMY (Orman İşçisi) meslek kodlarına başvuran Asil Adayların tamamı aşağıda belirtilen belgeleri 01/02/2023- 10/02/2023 tarihleri arasında elden Çarşı Mah. İnönü Cad. No: 71 08000 Merkez/ARTVİN adresinde bulunan Artvin Orman Bölge Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne teslim edeceklerdir. Evraklarını teslim etmeyen, eksik teslim eden, şartları taşımadığı anlaşılan asıl adayların yerine 20.02.2023 – 24.02.2023 tarihlerinde kura sıralamasına göre yedek adaylardan evrak istenilecektir. Hangi yedek adaylardan evrak istenileceği Bölge Müdürlüğümüz web sayfasından 17/02/2023 tarihinde ayrıca duyurulacaktır.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenler, belge tesliminde şartları taşımadığı anlaşılan adaylar, eksik belge veren ya da belge vermeyen adaylar ile verilen süre içerisinde müracaat etmeyenlerin başvuru tarihlerinden sonra yapacakları başvurular geçersiz sayılarak sözlü ve uygulamalı sınava çağrılmayacaktır. Bu adayların yerine noter huzurunda çekilen yedek adaylar sırasına göre evrak teslimi yapan ve şartları tutan adaylar çağrılacaktır.

1 S.No başvurulan pozisyon istenilen belgeler

Engelli işçi statüsü- daimi işçi: Nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı (E-Devlet sisteminden alınacaktır), erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E-Devlet sisteminden alınacaktır), diploma veya geçici mezuniyet belgesi, yerleşim yeri (ikametgâh) adres belgesi (E-Devlet sisteminden alınacaktır), İŞKUR açık iş ilanında belirtilen sertifika türlerinden herhangi biri, Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacak engellilik durumunu belirtir belge,

Eski hükümlü/tmy statüsü- daimi işçi: nüfus cüzdan fotokopisi, adli sicil kaydı (E-Devlet sisteminden alınacaktır), erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E-Devlet sisteminden alınacaktır), diploma veya geçici mezuniyet belgesi, yerleşim yeri (ikametgâh) adres belgesi (E-Devlet sisteminden alınacaktır), eski hükümlü veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olduğunu belirtir belge,

Sözlü ve uygulamalı sınava girecek adayların kesin listesi ile sınav günü ve yeri Bölge Müdürlüğümüz artvinobm.ogm.gov.tr web sayfasının “Duyurular” bölümünde 27.02.2023 tarihine kadar ilan edilecektir.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır. İlanen duyurulur” ifadeleri yer aldı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI