KAZADA 1 ÖLÜ-5 YARALI

Hopa ve Borçka’da meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybederken 5 kişide yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındılar.

İNSAN 29.04.2022 10:15:42 70 0
KAZADA 1 ÖLÜ-5 YARALI

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa ve Borçka’da meydana gelen trafik kazalarında bir kişi hayatını kaybederken 5 kişide yaralanarak hastanelerde tedavi altına alındılar.

Hopa’da Termik mevkiinde meydana gelen kaza Hopa’dan Sarp İstikametine giderken Liman kavşağında meydana geldi. Ö.G yönetimindeki  özel minibüse, F.T yönetimindeki kamyon çarptı. Kazada minibüs içinde sıkışan sürücü Ö.G Hopa Belediye itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonrası ağır yaralı olarak çıkartıldı ve 112 acil ambulansla Hopa Devlet hastanesine sevk edilerek tedavi altına alindi. Kazada kamyon sürücüsü F.T çarpmanın etkisi ile yaralanarak Hopa Devlet Hastanesinde tedavi altına alindi.

Kaza nedeniyle Hopa-Sarp yolu bir süre trafiğe kapanırken, itfaiye ekiplerince araç kaza yerinden kaldırılıp, yol temizlendikten sonra yol ulaşıma yeniden açılabildi.

BORÇKA’DA KAZA 1 ÖLÜ 3 YARALİ.

Borçka Çaylı köyünde meydana gelen kazada da S.K yönetimindeki pikap kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü S.K hayatını kaybederken, pikap içinde bulunan F.K, M.T ve R.A’da yaralanarak Borçka Devlet hastanesine kaldırıldılar. Yaralılara burada yapılan ilk müdahale ardından Artvin Devlet Hastanesine sevk edildiler.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı