KARADENİZ'DEKİ İŞ İNSANLARI DÜNYA İLE BULUŞTU

Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında Online İkili Görüşme Etkinliği düzenlendi.

İNSAN 28.11.2021 17:11:45 52 0
KARADENİZ

Hayati Akbaş

TRABZON-Avrupa İşletmeler Ağı Karadeniz kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında Online İkili Görüşme Etkinliği düzenlendi.

9 SEKTÖRDE İKİLİ İŞ GÖRÜŞMESİ YAPILDI

Etkinliğe Avusturya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Mısır, Estonya, Fransa, Yunanistan, Hindistan, İtalya, Makedonya, Moldova, Hollanda, Nijerya, Polonya, Romanya, Singapur, İspanya, Tunus, Ukrayna, Venezuela ve Türkiye'den firmalar, üniversite ve kuruluşlar katılım sağladı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 22 ülkeden 100 katılımcının yer aldığı ikili iş görüşmesi etkinliğinde 43 görüşme gerçekleştiğini vurgulayarak, 'Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi, Makine, Metal ve Metal İşleme, Yiyecek - İçecek ve Deniz Ürünleri, Paketleme Endüstrisi, Kimya, Plastik ve Kauçuk, Yapı ve İnşaat Sektörü, Endüstriyel Mutfak, Madencilik ve Maden ile Mobilya Tekstil ve Ev Tekstili alanlarında düzenlediğimiz online ikili iş görüşmesi etkinliğini diğer alanlarda da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. İş dünyası temsilcilerimizin ihracata yönelmesi, dışa açılması en büyük hedefimiz' dedi


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı