GEÇMİŞ OLSUN NUMANOĞLU

Arhavi Postası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Necmettin Numanoğlu geçirdiği Göz Ameliyatı sonrası istirahata alındı

İNSAN 17.11.2022 10:24:32 67 0
GEÇMİŞ OLSUN NUMANOĞLU

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Yarım asırı geçen Gazetecilik yaşantısı ile Arhavi’nin gözü kulağı olan usta Gazeteci Necmettin Numanoğlu Trabzon Farabi Hastanesinde bir göz ameliyatı geçirdi.

Necmettin Numanoğlu gazetesinde çalışırken aniden gelen bir hapşırma sonrası hapşırmanın şiddeti nedeniyle göz damarlarında patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle geçici olarak Görme sıkıntısı çeken Numanoğlu, kontrol için sevk edildiği Trabzon Farabi hastanesi Göz servisinde Prof. Dr. Mehmet Kola tarafından muayene edilmesi ardından ameliyat kararı alınmıştı.

Numanoğlu geçtiğimiz günlerde Göz servisi doktoru Prof. Dr. Mehmet Kola ve ekibi tarafından başarılı bir operasyon geçirdi. Ameliyat sonrası bir süre hastanede kalan Numanoğlu taburcu edilerek evinde istirahata alındı.

Necmettin Numanoğlu yaptığı açıklamada “Sakın ola bir şey olmaz demeyin. Bir hapşırma nedeni ile bunları yaşadım. KTÜ Farabi hastanesi göz servisi doktorum Prof. Dr. Mehmet Kola ve ekibi tarafından başarılı bir operasyon geçirdim. Şuan kontrollerim devam ediyor. Sayın Kola ve ekibine, göz servisi hemşirelerine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

KAÇKAR53.COM ailesi olarak değerli kardeşimze geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı