ESKİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI KÖKSAL TOPTAN'DAN ZİYARET

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan Hopa’yı ziyaret ederek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi.

İNSAN 15.07.2022 13:24:18 96 0
ESKİ MİLLİ EĞİTİM BAKANI KÖKSAL TOPTAN

Hayati Akbaş

HOPA-Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Köksal Toptan Hopa’yı ziyaret ederek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile bir araya geldi.

Ziyaret ile ilgili Başkan Akyürek yaptığı açıklamada; “Bugün eski Milli Eğitim Bakanımız, 23. dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Köksal Toptan ve kıymetli eşleri Eski Yargıtay Üyesi, Emekli Hâkim Sayın Saime Toptan hanımla birlikte ilçemizi ziyaret ettiler. Avukat Sedat Topaloğluyla birlikte kendilerini Hopa Ticaret ve Sanayi Odası önünde karşıladık. Borçka Karagöl’e birlikte gittik. Yöresel yemekler yiyerek sohbet ettik. Hopa ve Sarp Gümrüğü ile ilgili istişarede bulunduk. Sayın Toptan tırların ve bölgedeki gelişmeler hakkında bilgi aldı ve bununla ilgili de ilgili makamlara ileteceğini söyledi. Güncel konumuz Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgi verdim. Bu konuda bir desteğe ihtiyacımız olursa mutlaka bilgim olsun dediler. Bizim açımızdan önemli ve güzel bir görüşme oldu, görüşmede eşim Gülseven Akyürek, Avukat Pınar İskender de eşlik ettiler. Sayın Köksal Toptan’a gösterdiği incelik ve hassasiyetten dolayı kendilerini ağırlama fırsatı verdiği için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı