Ekrem Kılıç yeniden başkan

Pazar Belediyesi Kültür Salonu’nda tek listeyle girilen 46. olağan genel kurulunda mevcut başkan Ekrem Kılıç katılımcıların tamamının onayı ile yeniden başkan seçildi.

İNSAN 19.01.2023 13:16:07 488 0
Ekrem Kılıç yeniden başkan

PAZAR-Pazar Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi yaptığı genel kurulda Başkan Ekrem Kılıç yeniden seçilerek güven tazeledi.

Divan Başkanlığını, 24. Bölge Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Güven Aksoy’un yaptığı kongreye Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Halk Bankası Müdürü Onur Kamiloğlu, siyasi parti başkanları ve temsilcileri STK temsilcileri ile delegeler katıldı.

Kendisine destek veren ve göreve yeniden seçen delegelere teşekkür eden Kılıç, çalışmalarını aynı şevk ve heyecanla devam ettireceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Genel kurul toplantılarımızı önceleri 20- 30 kişi ile yaparken şimdi üyelerimiz tek liste olmasına rağmen salona sığmadı. Bu görüntü bizi çok memnun etti. Pazar esnafı da kooperatifimizin güçlenmesi için elinden geleni yaptı. Ve güçlü bir kooperatif olduk. Bizde onlara en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Kısa sürede 160 milyon TL kredi kullandırdık. 2022 yılının sekizinci ayına kadar 20 milyon TL kullandırırken son 3 ay içerisinde 35 milyon TL kredi kullandırdık. Bu parayı kullandırırken taksicilerimizin de sorunlarını gidermiş olduk. 2023 yeni yılında 17 günde 30 kişiye kredi kullandırdık. Çamlıhemşin ve Hemşin ilçeleri ile köydeki esnaflarımıza da hizmet veriyoruz.”

Ekrem Kılıç Başkanlığındaki Pazar Esnaf Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu ve diğer organlar şu isimlerden oluştu:


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI