DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen “Devlet Ödünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” Artvin Valiliğinde gerçekleştirildi.

İNSAN 17.03.2022 11:33:12 51 0
DEVLET ÖVÜNÇ MADALYASI VE BERATI TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen “Devlet Ödünç Madalyası ve Beratı Tevcih Töreni” Artvin Valiliğinde gerçekleştirildi.

Valilik Çoruh Toplantı Salonunda gerçekleşen programda “Devlet Ödünç Madalyası ve Beratı” Vali Yardımsı ve vekili Onur Özaydın tarafından 2020 yılında Van'ın Bahçesaray ilçesindeki arama kurtarma çalışmaları sırasında çığ altında kalarak şehit olan Ardanuç’lu Jandarma Uzman Çavuş Özen Akçam’ın ailesine Devlet Övünç Madalyası ve Beratı verildi..

Duygu dolu anların yaşandığı törene Vali Vekili Onur Özaydın’ın yanı sıra şehidin annesi Emine, babası Nazım Akçam, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şentürk Ağırbaş ile diğer ilgililer katıldı.

Törende Jandarma Uzman Çavuş Özen Akçam’ın öz geçmişinin okunmasının ardından din görevlilerince tüm şehitlerimizin ruhuna dua okundu.

Vali Vekili Onur Özaydın, burada yaptığı konuşmada, vatanın birliği, devletin bekası uğruna can veren şehitler ile gazileri minnet ve şükranla yad ettiğini söyledi.

Özaydın, “Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Şehidimizin ailesine şükran ve minnet duygularımızı ifade ediyorum. Vatanımızın, milletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna, vatandaşlarımızın refahı, mutluluğu uğruna kendi canlarını hiçe sayan bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.' dedi

Özaydın, törenin sonunda şehidin ailesine Devlet Övünç Madalyası ve Berat’ını takdim etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI