CİHAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçiminde adaylığını açıklayan Samet Cihan ve ekibi Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’i makamlarında ziyaret ettiler.

İNSAN 15.01.2022 14:17:11 44 0
CİHAN ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçiminde adaylığını açıklayan Samet Cihan ve ekibi Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek ve Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’i makamlarında ziyaret ettiler.

Hopa - Kemalpaşa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Samet Cihan ve ekibi Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek’i makamında ziyaret ettiler. Başkan Akçiçek “Seçim sonucunda dostluk ve beraberliğin kazanması dileklerimle, tüm adaylarımıza başarılar dilerim” diyerek ziyaretlerinden dolayı Samet Cihan ve ekibine teşekkür etti.

Samet Cihan’ın bir sonraki ziyaretlerinin adresi Hopa Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Başkan Osman Akyürek tarafından karşılanan Başkan Adayı Cihan yapılacak faaliyetler, kurumsal yapı ve seçim süreci hakkında bilgiler verdi.

Başkan Akyürek, odalar arası işbirliği çalışmaları, sivil toplum örgütleriyle yapılan müşterek toplantılar hakkında bilgi verdi.

Ziyaret Başkan Akyürek’in seçim sürecinde başarılar dilemesinin ardından son buldu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI