ÇAYKUR’UN YENİ ÜRETTİĞİ BİTKİ VE MEYVE ÇAYLARI BEĞENİ TOPLADI

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) yeni ürün portföyünü her geçen gün tüketicilerin talepleri ve ürün analiz çalışmaları doğrultusunda üretmeye devam ediyor.

İNSAN 10.03.2023 11:27:29 86 0
ÇAYKUR’UN YENİ ÜRETTİĞİ BİTKİ VE MEYVE ÇAYLARI BEĞENİ TOPLADI

ÇAYKUR Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM; “Ülkemiz genelinde su tüketiminin ardından en çok tüketilen sıvı içecek siyah çayımızdır. Kültürümüzde, damak tadımız ve sağlığımız için milletçe en çok tükettiğimiz siyah çayın yanında farklı çeşitlerde ürettiğimiz yeşil çay çeşitlerimize yeni bitki ve meyve çaylarınızda üretmeye devam ediyoruz.'dedi

Alim, 'Bilhassa insan sağlığına faydalı olan bitki ve meyve çaylarının tüketimine ilginin her geçen gün arttığını görmekteyiz. Çaykur bayilerimiz ve tüketicilerimizin talepleri doğrultusunda ve de çok önem verdiğimiz ARGE çalışmalarımız kapsamı sonucunda HERDEM ismiyle 5 çeşit yeni bitki ve meyve çayımızı piyasaya sürdük. Gerek Çay satış mağlarımızda ve gerekse Çaykur çaylarımızın bulunduğu tüm özel mağaza ve noktalarda bitki ve meyve çaylarımızın tüketiciler tarafından beğeni toplamaya devam ediyor. Doğal aromaların kullanıldığı, Çaykur Herdem Yeşil çay çeşitlerimiz damaklarda yer edinmiştir. Çaykur yeşil çayın birbirinden lezzetli ve Türk damak tadına uygun şifalı bitki ve meyvelerin harmanlanmasıyla ürettiğimiz ve her biri farklı tat ve aromaya sahip olan, Herdem ismiyle Yeşil Çay'ın; Adaçayı, Papatya Çayı, Ihlamur Çayı, Nane Limon Çayı, Karışık Bitki Çayı ve Kiraz saplı Form Çayı süzen poşet çeşitlerimizi ürün portföyümüze katmış bulunmaklayız. ”diye konuştu.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı