Başkan Osman Yüksel’den Teşekkür

Pazar Ahmet Mesut Yılmaz ve Ahmet Tahtakılıç okulunda öğrenin gören Özel eğitim öğrencileri Rize’de düzenlenen Uçurtma şenliğine katıldılar.

İNSAN 13.10.2022 13:55:21 45 0
Başkan Osman Yüksel’den Teşekkür

PAZAR-Yaklaşık 5o kişiden oluşan öğrencilere Pazar ilçesinden Sahil Seyahat Otobüs Firması tarafından Rize’ye gidiş ve dönüşlerinde taşınması için ücretsiz araç tahsis ettiği için, Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel teşekkür etti.

RİZE’DE UÇURTMA ŞENLİĞİ YAPILDI

Pazar Şoförler Odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.

“İlçemiz Ahmet Mesut YILMAZ ve Ahmet Tahta KILIÇ ilköğretim okulları idarecilerinin odamızdan Rize Uçurtma şenliğine bir adet araca ihtiyacı olduklarını dile getirdiler. Bu konu ile alakalı başkanımızın Osman Yüksel Sahil seyahat firmasıyla öğrencilere destek vermek için iletişime geçti, Firma sahibi Cihan HAVUZ “çocuklarımız İçin her zaman var olduğunu” dile getirerek kendilerine bir adet otobüs tahsis etmiştir.”

BU GÜZEL ORGANİZASYONDA DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yüksel “ Odamız ve Pazar adına, Sahil seyahat firmasına, Firma sahibi Cihan HAVUZ’a ve öğrencilerin gidiş gelişlerinde üst düzey güvenlik önlemini alarak onların ulaşımını sağlayan Ercan Mert’e teşekkürlerimizi sunarız. Her şey geleceğimiz gençleri için.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI