YENİ BAŞKAN BİLGEHAN ERDEM OLDU

Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) Başkanlığına Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem seçildi.

TRABZON-ARTVİN 18.07.2024 11:49:00 911 0
YENİ BAŞKAN BİLGEHAN ERDEM OLDU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) Başkanlığına Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem seçildi.

Erzurum'un Oltu ilçesinde gerçekleştirilen ÇOKAB olağan genel kurul toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Artvin İl Genel Meclisi Üyesi ve ÇOKAB’ın en yaşlı üyesi Osman Nuri Şener toplantının açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından birlik başkanlığı seçimlerine gidildi ve Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem birliğin başkanı seçildi.

Başkan Erdem; ”Çoruh Havzası Kalkınma Birliği Başkanlığına seçilmekten büyük onur duyuyorum. Erzurum'un Oltu ilçesinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında, birlik üyelerimizin teveccühü ile bu göreve layık görüldüm. Birliğimizin hedeflerine ulaşması ve bölgemizin kalkınması için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum. Hep birlikte daha güçlü ve daha gelişmiş bir Çoruh Havzası için el ele vereceğiz“ dedi.

Anahtar Kelimeler: BAŞKAN BİLGEHAN ERDEM

KIRSAL TURİZM İÇİN YENİ BİR ADIM

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TÜRK VE GÜRCÜ AVUKATLAR BATUM’DA BİR ARAYA GELDİ

ARHAVİ’DE DEĞİŞİK BİR ETKİNLİK BAŞLIYOR

KAPALI HALI SAHA PROJESİNDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR...

FESTİVAL SONA ERDİ.