Yeni Bir Dünya Hayalimiz Var Bizim

Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Rize Merkez’de Ekrem Orhon Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

SİYASET 14.01.2023 11:10:55 37 0
Yeni Bir Dünya Hayalimiz Var Bizim

Ekrem Orhon Mahallesi’nde esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden İl Başkanı Kaçar, “Birlik, beraberlik, dayanışma, paylaşma, istişare ve samimiyetle ortak bir zeminde buluşmalı, ülke yönetimini bu zeminde alınacak kararlar ile yönetmeliyiz. Yanlışlıklar, yanılmalar, aldanmalar bizler gözlerini kapayınca düzelmez. Her şeyin başında bir ortak akıl geliştirilmeli ve ülkemiz bu düştüğü buhran ortamından çıkarılmalıdır” dedi.

Saadet Partisi olarak seçim programlarını ve çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Saadet Partisi Rize İl Başkanı Av. Muhammet Kaçar, “Tüm Türkiye’de seçim seferberliğimiz başladı. Genel başkan yardımcılarımızdan Genel İdare Kurulu Üyelerimize, İl Başkanlarımızdan İlçe Başkanlarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Mahalle Temsilcilerimize varıncaya kadar, hep birlikte sokak sokak dolaşıp bir kez daha derdimiz anlatmaya başladık. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye, yeni bir Dünya hayalimiz var bizim. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız diye Erbakan hocamıza söz verdik. Bunun gayretindeyiz. Tüm hemşerilerimizi de bu heyecana, bu gayrete dahil olmaya davet ediyoruz.” diye konuştu


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI