Yaylalarda Karlar eridi. Yollar açıldı. Manzaralar ŞOK etti

Yaylalarda Karlar eridi. Yollar açıldı. Manzaralar ŞOK etti.

YAŞAM 29.04.2024 11:42:00 884 0
Yaylalarda Karlar eridi. Yollar açıldı. Manzaralar ŞOK etti

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kale Köyü, Çiçekli Yayla ve Başyayla yolları kardan temizlendi. “Ne var Ne yok” diye yaylaya çıkan vatandaşlar gördükleri manzara ile şok yaşadılar.

Hemşinli Özlem Kobal, yollar açılınca komşularıyla beraber her sene kullanmakta oldukları Başyayla’ya gittiler.

Yayladaki evleri kontrol eden Özlem Kobal ve diğer komşular, önce komşunun evini gezdiler. Buralarda fazla zarar görmeyince kendi evine geldiler, kapının açık ve kırılmış, dökülmüş evinin içini görünce karşısına çıkan manzarayı cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

O anlarda “neler dedi neler.” İşte gördüğü manzara karşısında kendinden geçen Kobal, ayının yaptıklarına isyan ederek şu ifadeler ile çekime devam etti.

 

Pazar’da DOKA Yerel Kalkınma Hamlesi Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

2640 Rakımlı Haçivanak Yaylası’nda Tek Başına Yükselen Ağaç Şaşırttı

ÇAYKUR Ziraat Botanik Çay Bahçesi’nde Çay Hasadı

Bakan Göktaş Rize’de Nikâh Şahidi Oldu

“İlk Kez Yaylaya Çıktım, Çok Mutluyum” – Misafirler Badara ve Gito’ya Hayran Kaldı