Vali Baydaş’dan İl Genel Meclisine Hayırlı Olsun Ziyareti

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisini ziyaret ederek Nisan ayı olağan meclis toplantılarının son birleşimine katıldı.

PAZAR-RİZE 19.04.2024 09:57:00 318 0
Vali Baydaş’dan İl Genel Meclisine Hayırlı Olsun Ziyareti

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, 2024 yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan İl Genel Meclisini ziyaret ederek Nisan ayı olağan meclis toplantılarının son birleşimine katıldı.

Vali Baydaş, ilk olarak İl Genel Meclis Başkanlığına seçilen Ali İmran Büyük’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ardından İl Genel Meclisinin olağan toplantısına katılarak burada İl Genel Meclisi üyelerine hitap etti. 

Vali Baydaş, İl Genel Meclisinin ilimizdeki en büyük karar ve istişare organı olduğunu belirterek, “Bütün ilçelerimizi temsilen il genel meclis üyelerimiz var. İlçelerinin problemlerini ve ilimizin genel problemlerini istişare edecek en önemli ve kapsayıcı yer meclisimizdir. Bu yönüyle çok kıymetli olduğunu her seferinde ifade ediyoruz. Burada çok tecrübeli arkadaşlarımız ve ilk defa görev alan arkadaşlarımız var. Bir yanda tecrübe bir yanda heyecan ve dinamizmin harmanlandığı bir meclis olmuş.  Bu 5 yıllık süreçte şehrimizin meselelerine dair güzel kararlar alacağız inşallah” dedi

Vali Baydaş, il Genel Meclisinde 5 yıl boyunca şehrimizin geleceğine yönelik güzel kararalar alırken aynı zamanda şehrimizin ana gündemine dair konuların da değerlendireceğini ifade ederek, “İl Genel Meclisimiz imar, beton, duvar ve alt yapı gibi birçok konuyu mutlaka gündemine alacaktır. Bu gündemlerin yanında şehrimizin turizmine, kültürüne, tarımına, çay sektörüne ve geleceğine dair birçok konuyu da gündemine alıp değerlendirecektir. Çalışmalarımızı birlik ve beraberlik içerisinde müzakere ederek götürdüğümüzde neticeye varamayacağımız hiçbir konunun olmayacağını düşünüyorum. Bu düşüncelerle bir önceki dönem hayatını kaybeden meclis üyesi arkadaşlarımızı rahmetle anarken, Başkanımızı, divanımızı, komisyon ve meclis heyetimizi tebrik ediyor, önümüzdeki beş yıllık süreçte hayırlı, bereketli, şehrimize yakışır başarılarla dolu bir çalışma dönemi diliyorum” dedi.

Toplantıda; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcıları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve Birim Müdürleri de yer aldı.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI