Vali Baydaş, Kurbanını TDV'ye Bağışladı

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfın'a verdi.

TEFEKKÜR 10.05.2024 09:02:00 225 0
Vali Baydaş, Kurbanını TDV

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan vekâletle kurban organizasyonuna, destek olan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesine verdi.


Vali Baydaş’ı makamında ziyaret eden İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şube Başkanı Naci Çakmakçı, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla sürdürülen vekâletle kurban organizasyonu hakkında bilgi verdi.


Kurban Bayramının yardımlaşmanın, sevginin ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir gün olduğunu belirten Vali Baydaş, “Diyanet İşleri Başkanlığımız Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla her yıl “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" kampanyası düzenleyerek ihtiyacı olan insanlara kurban dağıtımı konusunda önemli bir çalışmayı gerçekleştirip İslam’ın kardeşliğini yüreklere taşımaktadır. Diyanet İşleri Başkanlığımız gerek yurt içi gerekse de yurt dışında kurbanlarını bağışlamak isteyen vatandaşlarımızın bağışlarını alıyor. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye Diyanet Vakfına bağış yapmaları konusunda davette bulunuyor, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.


Türkiye Diyanet Vakfı adına Vali Baydaş’ın kurban vekâletini kabul eden İl Müftüsü Çakmakçı, Vali Baydaş’a teşekkür ederek bağış makbuzunu takdim etti.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI