Tarih: 29.06.2014 15:09

Vali Yazıcı Pazar'da inceleme yaptı

Facebook Twitter Linked-in


Vali Ersin Yazıcı; Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer Hocaoğlu, İl Özel İdaresi Şantiye Şefi Mühendis H. Görkem Kantoğlu ile birlikte; Uğrak, Bucak, Akbucak ve Ortayol köylerinde incelemelerde bulundu.
 
    Vali Yazıcı; acil olan yol çalışmaları, heyelan riski taşıyan alanlar ve içme suyu çalışması yapılacak alanları yerinde inceledi.
     Kocaköprü Köyü mevkiindeki onarımı tamamlanan 4 gözlü kemer Taşköprü’de de incelemelerde bulunan Vali Yazıcı daha sonra Pazar Şehir Meydanı’ndaki yeni Hükümet Konağı ve Kapalı Otopark inşaatında incelemelerde bulunarak, Kaymakam Selçuk Aslan’dan; devam eden çalışma ve inşaat, ihale süreciyle ilgili bilgiler aldı.
 
    Ardından Pazar Mahallesi’ndeki eski cezaevinin yıkıldığı alanda yapımına başlanan okul inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, buradan da yenileme çalışmaları tamamlanan tarihi Kızkule’ye geçti.
 
    Son olarak,  Pazar Hamidiye mevkiindeki İmam Hatip Okulu yapılacak alanda da incelemelerde bulunan Vali Yazıcı, temaslarını tamamlayarak Pazar’dan ayrıldı.  


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —