TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ TEMEL KOTİL RİZE’DE

TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ TEMEL KOTİL RİZE’DE

YÖREDEN HABER 17.03.2024 11:34:00 295 0
TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ TEMEL KOTİL RİZE’DE

Rize Belediyesi tarafından organize edilen Türkiye Havacılık Vizyonu programına katılan TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, katılımcılara sunum yaptı.

Kotil, “Sayın Cumhurbaşkanımız da kendi ifade etti; 20 uçak 2028 itibarı ile Hava Kuvvetlerine teslimatı planlanıyor. Biz o planın arkasını dolduracağız. Gerçekten devrim bu. Çünkü koca bir uçak iki tane F-16 motoru var. Üzerindeki bütün sistemler fiber optik ve aklınıza ne geliyorsa. Türklerin yaptığı tümüyle dijital en komplike cihaz. Allah nasip etti, planlandığı gibi çalıştı, demek ki, bu oluyormuş” dedi

Ak Parti Rize İl Başkanlığı sosyal medya hesabında yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı. ”Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız Milletvekilimiz Muhammed Avcı, İl Başkanımız Hikmet Ayar,Merkez İlçe Başkanımız Burak Ak, Belediye Başkanımız ve Başkan adayımız Rahmi Metin, İl Gençlik Kolları Başkanımız ve İl Genel Meclis Üye adayımız Arif Berber Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) Genel Müdürü Prof. Dr. Temel Kotil'in İl Gençlik Kollarımızın ve Rize Belediyemizin İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleştirilen "Türkiye'nin Havacılık Vizyonu" adlı programa katıldı.”


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI