Türkiye Yüzyılında Tarımsal Eğitim Konferansı

RTEÜ Üniversitesi Ziraat Fakültesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında “Türkiye Yüzyılında Tarımsal Eğitim" konulu konferans gerçekleştirildi.

PAZAR-RİZE 12.01.2024 09:47:00 549 1
Türkiye Yüzyılında Tarımsal Eğitim Konferansı

FOTOĞRAFLAR; MÜCAHİD UZUN

Tarımsal Eğitimin 178. Yıldönümünde gerçekleştirilen Törene Pazar Kaymakamı Mustafa AKIN, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ERBAŞ, protokol üyeleri ile Akademisyenler ve öğrenciler katıldı 

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut tarafından "Geçmişten Günümüze Tarımsal Eğitim”, Doç.Dr. Hatice Filiz BOYACI tarafından “Sebze Yetiştiriciliği ve Islahında Teknik ve Teknolojik Gelişmeler” ve Doç.Dr. Ümmü Özgül KARAGÜZEL tarafından “Doğu Karadeniz Bölgesi Süs Bitkileri Potansiyeli” konularında sunumlar yapılmıştır.

Sunumların ardından konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile program sona erdi.


Veysel ATACAN
12.01.2024 10:28:17
Yaşadığımız çağ bilgi çağı, çağa ayak uyduramayanlar nesillerini bakıp beslemede sıkıntıya girerler. Güzel ilçemiz Pazarda var olan Fakültemizin bu gibi bilgilendirici toplantılar düzenlemesi çok çok önemli ve sevindirici. Başta Ziraat fakültemizim Dekanı olmak üzere katkı veren herkese ilçem adına teşekkür ediyorum. İlçe kaymakamımızın aklın ve bilimin deşelemesindeki çabalarının sürmesini diliyorum.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI