TURİZM HAFTASI KUTLANDI

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Kültür Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.

TRABZON-ARTVİN 19.04.2024 12:00:00 213 0
TURİZM HAFTASI KUTLANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla Kültür Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.

Artvin Valiliği koordinesinde Artvin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen yürüyüş çerçevesinde Halitpaşa Cami önünde toplanan vatandaşlar, Valilik önüne kadar yürüyüş gerçekleştirdi. 200 yıllık geleneğe sahip boğa güreşlerini temsilen kortejde güreş boğası da yerini aldı.

Valilik önünde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden programda Kültür ve Turizm Müdürü Yunus Emre Aytekin’in açılış konuşması gerçekleştirdi.

Halk oyunları gösteriminin yapıldığı program, tescilli ürünlerin tanıtımının ve ikramının yapılmasının ardından sona erdi.

Turizmin Artvin için olmaz olmaz bir unsur olduğunu belirten Erdem; ‘Artvin’in kalkınacağı sürdürülebilir bir hayatın olacağı yüz yıllarca devam edebileceği tek etkinlik, tek unsur turizm. Yılın 365 günü bütün Artvin’i seven, merak eden vatandaşlarımızı, herkesi Artvin'e davet ediyoruz. Biz belediye olarak da o misyonunu yüklenmiş durumdayız.’ dedi.


Anahtar Kelimeler: artvin turi̇zm haftasi kutlandi
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI