Tolga Gül geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti

Artvin’in tanınmış gazetecilerinden Tolga Gül geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti

TEFEKKÜR 28.03.2024 14:04:00 538 0
Tolga Gül geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti

 

Artvin’in tanınmış gazetecilerinden Tolga Gül geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti

Hayati Akbaş

ARTVİN-Uzun yıllar Artvin’de gazetecilik yapan İHA, Karadeniz gibi ajans ve gazetelerin temsilciliğini yapan, önceki dönem Artvin Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı da yapan Gazeteci Tolga Gül trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.
 

Yusufeli-Artvin yolu üzerinde haber dönüşü yine TRT Muhabiri olan gazeteci Fatih Tüysüz ile birlikte Akın Dinlenme tesisleri önünde sürücü Fatih Tüysüz’ün bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan büyük bir kayaya çarpması sonrası meydana gelen kazada yaralandılar.  
 

Kaza yerine gelen112 sağlık ekiplerince araçtan çıkartılan Tolga Gül ve Fatih Tüysüz burada yapılan ilk müdahale adından Artvin Devlet hastanesine sevk edildiler.
 

Artvin Devlet hastanesinde yapılan tüm müdanelere rağmen Tolga Gül kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Fatih Tüysüz’de durumunun ağır olması üzerine ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun bakım servisine yatırılan Fatih Tüysüz’ün hayati tehlikeyi atlattığı ve durumunun iyiye gittiği öğrenildi.
 

Tolga Gül’ün cenazesinin 29 Mart Cuma günü Artvin Merkez camiinde kılınacak öğle namazı sonrası aile arlığında toprağa verileceği öğrenildi.
 

Tolga Gül evli ve 2 çocuk babası idi.
 


 


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI